Over ons

Wij zijn Daris Wonen & Slapen. Wij maken van jouw huis een thuis, een plek waar jij gelukkig bent. Waar je tot rust komt. Een plek om te cocoonen, maar ook om vrienden uit te nodigen. Bij Daris Wonen & Slapen vragen we daarom niet aan klanten wat ze zoeken, wij vragen waar ze van houden. In onze woonwinkel prikkelen we de geest van iedere bezoeker, door het gebruik van de mooiste materialen en de meest verrassende producten en collecties. Daarnaast hebben we als lifestyle merk ook een complete accessoirelijn: van tassen en sieraden tot krukjes, broodplanken en plaids.

 

 

Een mix van kleuren, stijlen en producten. Of je nu van natuurlijk design houdt, van stoer en robuust of juist van heel eenvoudig. Voor de term woonwinkel is bewust gekozen. Het creëert direct het gevoel wat wij uit willen dragen. Je kunt er lange tijd rondkijken, alleen of samen met een van onze stijl- en interieur adviseurs. Zij begrijpen als geen ander dat het samenstellen van een interieur tijd nodig heeft. Uiteindelijk moet alles helemaal kloppen; met als resultaat een interieur om van te houden.

Interieur adviseurs

“Thuiskomen in een interieur

waar je enthousiast én gelukkig van wordt.”

Lenne van der Heijden

Samen met de klant werk ik een interieurconcept uit waar zij enthousiast van worden. Een mix van meubelen, materialen, kleuren en verrassende elementen moet leiden tot een droominterieur en bovenal tot een plek waar je dag in dag uit heerlijk thuiskomt. Het ‘thuisgevoel’ is voor mij het allerbelangrijkste, het moet helemaal kloppen en je blijven verblijden.

“Binnenkomen met het gevoel ‘wow’

dit is écht mijn thuis. Zo moet het zijn.”

Theo Daris

Klanten moeten voelen dat we echt naar ze luisteren. Waarbij onze focus ligt op een eerlijk en als het even kan verrassend advies. We vertalen de klantwens naar een ‘persoonlijk interieur’. Om die specifieke klantwens helder te krijgen, dagen we uit. Daarna ligt de bal en uitdaging bij ons; komen tot een persoonlijk interieuradvies, resulterend in een interieur om van te houden. Ofwel de ‘wow-factor’, een huis dat echt voelt als thuis.

“Genieten, leven en tot rust komen.

Je interieur is hierin alles bepalend.”

Niels Daris

Samen met de klant wil ik het voor hen perfecte plaatje creëren. Een interieur dat helemaal klopt en goed voelt. Daarbij stel ik genieten, leven en tot rust komen altijd centraal. Er is niets zo fijn dan na een lange dag thuiskomen in een huis waar je helemaal gelukkig van wordt. Onderuit gezakt op de bank of met de hele familie aan tafel, luisterend naar elkaars verhalen van de dag. Dat maakt je huis wat mij betreft tot een thuis.